Kvitsøy bibliotek

Kvitsøy bibliotek

Om bloggen

Her vil du finne nyheter fra biblioteket, blant annet omtaler av nye bøker, filmer, lydbøker og tidsskrift.

Råskummel lesning for barn

SkjønnlitteraturPosted by Christian N. Tønnessen Thu, May 02, 2013 18:55:41

"Marg&Bein er råskummel lesning for de modigste. Sjekk under senga, ha lommelykta klar og forbered deg på isnende grøss." (Cappelen Damm)

Serien er i ferd med å bli en stor suksess, og kan kanskje vekke leselysten hos barn som vanligvis syns det er litt kjedelig å lese.

Bøkene skrives av de anerkjente og populære forfatterne Arne Svingen, Ingunn Aamodt og Jon Ewo.

Her er noen smakebiter:

Dødelig blitz av Arne Svingen: "En guttegjeng tar seg inn i et fraflyttet nabohus. De snuser rundt fra rom til rom, kikker og tar bilder av hverandre med et digitalkamera i mørket. Når de vandrer rundt i huset, finner de ikke noe unormalt, men når de kommer ut i dagslys og ser bildene på displayet får de sjokk. På ett av bildene oppdager de et menneske liggende i en seng. Alle tre er helt sikre på at de ikke så noen andre mennesker inne i huset. Grøss for mellomtrinnet." (forlagets omtale)

Siste bane av Ingunn Aamodt: "Elisabeth og Maria står på rulleskøyter på T-banestasjonen selv om det står et advarselsskilt der om at det ikke er lov. Elisabeth er uheldig og faller på de strømførende skinnene. Hun blir sendt til sykehuset i koma. Maria drar tilbake til T-banestasjonen for å finne ut hva som gikk galt. Da ruller det inn en mystisk T-banevogn på stasjonen. I vogna er det bare døde personer og inne i vogna sitter Elisabeth. Grøss for mellomtrinnet." (forlagets omtale)

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.