Keiseren over alle sykdommer - kreftens biografi

FagbøkerPosted by Christian N. Tønnessen Thu, May 23, 2013 15:46:23

Biblioteket har fått den kritikerroste nye fagboka til Siddhartha Mukherjee: Keiseren over alle sykdommer - kreftens biografi.

"Dette er ifølge forlaget en storslagen og dypt menneskelig "biografi" om kreftsykdommen. Den handler om medisinernes overmot, arroganse, misforståelser, menneskelig oppfinnsomhet, kreativitet og utholdenhet. Forfatteren, som selv er kreftlege, undersøker sykdommen både historisk og biografisk. Boken vant Pulitzer-prisen som beste sakprosabok i 2011." (omtale fra bibliotekets katalog)

Finn boka i bibliotekets katalog.

• Comments(0)

Fill in only if you are not real